Bedelli Askerlik Uygulaması Değerlendirmesi Hakkında

İlgi : 01.08.2018 tarih ve 5591 sayılı yazımız,

Teb'nin ilgi yazısı ile bölgemizde bedelli askerlik ile ilgili yasal düzenlemeden yararlanacak eczacı sayısının belirlenerek Birliğimize bildirilmesi talep edilmişti. Konu hakkında Teb'nin yaptığı incelenme sonucunda, Eczacı Bilgi Sistemine kayıtlı çalışmayan eczacı sayısının, bedelli askerlik uygulamasından yararlanacak olan eczacılarımız için ihtiyaç duyulacak mesul müdür sayısını karşıladığı görülmüştür.

Buna rağmen, bedelli askerlik uygulamasından yararlanacak üyelerinizin mesul müdür ihtiyacının, bölgemizdeki çalışmayan eczacılarca karşılanamaması durumunda, Odamız tarafından Birliğimize yapılacak başvuru doğrultusunda, bu ihtiyacın diğer Odalarımızdan karşılanması Teb tarafından koordine edilecektir. Bilgilerinize.