1. BASAMAKTA MODERN VE TAMAMLAYICI TIP UYGULAMALARI SEMPOZYUMU ''GEBELİK - LAKTASYON''

27. Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası ve  Şanlıurfa Aile Hekimleri Derneği işbirliğiyle yapılacak olan 1. Basamakta Modern ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Sempozyumu’ nun ikincisi 3-4 kasım 2018’ de El - Ruha Otel’ de yapılacaktır. Dünyada ilk örneği olan eczacı ve hekim işbirliğiyle yapılan organizasyonun ikincisi olan Gebelik ve Laktasyon konulu sempozyumda alanında  uzman kişilerin katılımıyla geleneği sürdürmeye devam ediyoruz.Yoğun ilgiyle karşılanan bu sempozyumda büyük çoğunluğu eczacı ve hekimlerden oluşan, tıp ve eczacılık öğrencilerinin de yer aldığı 60'ı dış katılım olmak üzere 260 katılımcı bulunmaktadır. Sempozyumun birinci gününde gebelik ve laktasyon da üst solunum yolu enfeksiyonları, gebelikte iletişim, kronik hastalıklar ve yaklaşımları, anne sütünün bebek bağışıklığı üzerine etkileri, aromaterapi uygulamaları, gebelikte cilt hastalıkları üzerine; 2. gününde ise gebelikte fitoterapi, depresyon, yenidoğanda topikal ilaç kullanımı ve majistral kullanımı,  gebelik ve laktasyonda güvenli ilaç kullanımı ve gebelikte yaşanan gastrointestinal rahatsızlıklar üzerine alanında uzman hocalarımızın sunumlarıyla sempozyumu sonlandıracağız. Sempozyumun tamamı canlı yayınlanacaktır. Ayrıca sempozyumda bilimsel programın dışında bizim geleneklerimizi en güzel şekilde tanıtacak sosyal kültürel programımız olacaktır. Ilk gün akşamı otelde gerçekleştireceğimiz sıra gecesinde katılımcıları hem eğlendirip hem de yöremizin vazgeçilmez lezzeti olan çiğ köfteyi ve mırrayı tattıracağız. 2. Günü ise bilimsel program bittikten sonra Harran Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hasan AKAN'ın rehberliği eşliğinde Şanlıurfa’ yı  gezerek, hikayelerini dinleyerek öğreneceğiz.

CANLI YAYIN LİNKİMİZ EKTEDİR.