2019 YILI MERKEZ BÖLGELERİN BAYRAM NÖBETLERİ

“İSTİHDAM VE SİGORTA PRİMLERİNE VERİLEN DESTEKLER” EĞİTİMi HK.

ŞANLIURFA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ SAYIN İSMAİL ÜNLÜ' NÜN KATILIMLARI İLE GERÇEKLEŞECEK OLAN “İSTİHDAM VE SİGORTA PRİMLERİNE VERİLEN DESTEKLER” HAKKINDAKİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 19 NİSAN 2019 CUMA GÜNÜ 15:00 ODAMIZ EĞİTİM SALONUNDA YAPILACAKTIR. TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN İLAÇ SUİSTİMALİ HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

İLAÇ SUİSTİMALİ ŞÜPHESİ HK.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN İLAÇ SUİSTİMALİ ŞÜPHESİ HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

YENİ SUBAŞI ECZANESİ HK.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN YENİ SUBAŞI ECZANESİ HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

SAHTE REÇETE HK.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN SAHTE REÇETE HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

KAYBOLAN İLAÇLAR HK.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN KAYBOLAN İLAÇLAR HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

SAHTE KAŞE HK.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN SAHTE KAŞE HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

ÜTS KAYDI OLMAYAN ECZANELER HK.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN ÜTS KAYDI OLMAYAN ECZANELER HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN İLAÇ SUİSTİMALİ HAKKINDAKİ YAZI EKTEDİR.

28 Nisan - 1 Mayıs 2019 Bahar Gezisi Hk.

28 Nisan - 1 Mayıs 2019 tarihlerleri arasında Konya - Isparta - Burdur Bahar Gezisi olacaktır. Gezi detayları ektedir. Kontenjan sınırlıdır. Katılmak isteyen üyelerimizin odayla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Kesin katılım için son tarih 19 Nisan

HALİLİYE BÖLGESİ NÖBET LİSTESİ

KLİNİK ECZACILIK EĞİTİMİ HK.

4-5 Mayıs 2019 tarihinde Prof. Dr. Mesut Sancar ve Prof. Dr. Vehbi İzzettin hocalarımızın klinik eczacılık eğitiminin 2. Si yapılacaktır. Eğitim ücretsiz olacaktır. Eğitim salonu ve eğitim detaylarıkişi sayısına göre belirlenecektir. Katılacak kişilerin aşağıdaki anketi doldurmaları gerekmektedir. https://forms.gle/UTrKmv5ix67oASDV8

Nutritional Medicine Beslenme ve Tıbbi Ürünleri Eğitimi Hk.

Nutritional Medicine Beslenme ve Tıbbi Ürünleri Eğitimi konulu eğitim 11 Nisan 2019 Perşembe günü 13:30 - 16:00 saatleri arasında odamız eğitim salonunda olacaktır. Eğitim ücretsizdir. Kontenjan sınırlıdır. Katılmak isteyen meslektaşlarımızın odayı arayarak isim yazdırmaları gerekmektedir. Eğitmen: FarmakologGüner Yaman ÖZGEÇMİŞ Eğitim Bilgileri; 2018- 2019 Sofya Tıp Fakültesi Klinik Homeopati 2014 -2018 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Farmakoloji ABD-Klinik İlaç Araştırmaları Bölümü ...

NİSAN AYI REÇETE TESLİM GÜNLERİ HAKKINDA

ŞANLIURFA SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ TARAFINDAN GÖNDERİLEN NİSAN AYI REÇETE TESLİM GÜNLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 01/04/2019 İLE 05/04/2019 TARİHLERİNDE SERBEST TESLİM 08/04/2019 TARİHİNDE CEYLANPINAR, VİRANŞEHİR İLÇELERİ ECZANELERİ SİVEREK, HALFETİ, HİLVAN, BOZOVA 09/04/2019 TARİHİNDE İLÇELERİ ECZANELERİ 10/04/2019 TARİHİNDE AKÇAKALE, HARRAN, SURUÇ, BİRECİK İLÇELERİ ECZANELERİ 11/04/2019-12/04/2019-15/04/2019 TARİHLERİNDE MERKEZ İLÇE ECZANELERİ

ÜTS KAYITLARININ TAMAMLANMASI HK.

ÜTS Kayıtlarının Tamamlanması Hakkındabilgilendirmenin yer aldığı Türk Eczacıları Birliğinin 29.03.2019 tarih ve 12200 sayılı yazısıekte bilginize sunulmaktadır.

29 - 30 MART 2019 TARİHİNDEKİ AROMATERAPİ EĞİTİMİ HK.

29 Mart - 30 Mart 2019 tarihindeodamız eğitim salonunda Phytoil markasinn kurucusu Özlem Pamuk Yıldız' ın aromaterapi eğitimi olacaktır. Detaylı bilgi almakve katılmak isteyenlerinodayla iletişime geçmelerigerekmektedir.