Etkin Sosyal Medya Kullanımı konulu Meslek İçi Eğitim Programı hakkında...

T.C.

27. BÖLGE ŞANLIURFA ECZACI ODASI

TEB ECZACILIK AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMI

TEB 27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası tarafından 9 ARALIK 2017 Cumartesi günüsaat 13:00’da Ecz. Erdal KART’ ın katılımlarıyla “Etkin Sosyal Medya Kullanımı"konulu Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir.

Eğitim Ücretsiz olup katılım içinlütfen Şanlıurfa Eczacı Odası ile irtibata geçiniz.

Yer: Şanlıurfa Eczacı odası Eğitim salonu ( Karayolları Karşısı )

Tel: 0 414 215 30 37-0414 215 55 66

Eğitim Konusu;

Etkin Sosyal Medya Kullanımı: Sosyal medyayı etkin nasıl kullanabiliriz? Sosyal medyanın gücünü nasıl keşfederiz? Facebook, Twitter, İnstagram, Linkedin, Snap Chat vb. alanların birbirinden farkları nedir? Kişisel sosyal medya hesaplarımı daha etkin nasıl kullanabiliriz? Kurumsal hesapların yönetiminde nelere dikkat etmeliyiz? Tüm soruların cevabını bulacağı pratik uygulamalı eğitim.

Eğitimci Özgeçmişi;

Ecz. Erdal KART – Türk Eczacıları Birliği Basın Birimi;

13 Şubat 1989’da Adana’nın Seyhan ilçesinde doğan Erdal Kart ilkokul, ortaokul ve liseyi Adana’da okudu. 2008 yılında Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girdi. Okul hayatında birçok aktivitede yer alan eczacı, Farmakon 2013 kongresinin başkanlığını yaptı meslek sorunları ile ilgilen eczacı, Orhan Ardahanlı’nın koordinatörlüğünü yaptığı “Eczacılığın Sorunları” adlı afiş çalışmalarını Türk Eczacıları Birliği’nin düzenlediği 12. Türkiye Eczacılık Kongresi’nde sergiledi. 2013 yılında eczacılık fakültesinden mezun olan eczacı, 2014 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesini girdi. Halen Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde eğitimine 4. sınıftan devam etmektedir. Erdal Kart, 2015’den bu güne Türk Eczacıları Birliği Basın Biriminde görevine devam etmektedir.