ŞANLIURFA ECZACI ODASI
HALİLİYE NÖBET LİSTESİ DÜZENLENMESİ HAKKINDAKİ YAZIMIZ
Geri
31.05.2023 19:21

Haliliye Nöbet Listesi Hakkında: 


Haliliye nöbet listesi iki ayrı liste şeklinde olup ilk listede eczanelerin asıl nöbetleri bulunmaktadır. İkinci listede ise dezavantajlı eczanelere taksim edilen telafi nöbetleri bulunmaktadır. 


Bu nöbet listesinde Academia, Şanmed, Mehmet Akif inan ek bina, Mehmet Akif inan (500 yataklı) bölgelerinde yer alan eczaneler başka hastane karşısında nöbetçi olmaksızın nöbet tutacaklardır. Yenişehir’deki semt eczaneleri ise birbirleriyle aynı bölgede 2 eczane olacak şekilde nöbet tutacaklardır. Yenişehir semt eczanelerine 4’er adet telafi nöbeti verilerek söz konusu mağduriyetleri giderilmiştir. 


Öte yandan uzayan nöbet periyodundan dolayı Balıklıgöl Devlet Hastanesi, Bamyasuyu, New Hospital,Bağlarbaşı, Süleymaniye ve Çarşı bölgelerine iki adet telafi nöbeti eklenerek eski nöbet listesiyle nöbet sıklığı aynı süreye çekilmiştir. Verilen telafi nöbetlerinde Pazar günü 2 nöbet kabul edilmiştir.


İkinci listede eczaneler alfabetik sırada olup birinci liste ve ikinci eşzamanlı olarak ilerlemektedir. Devteşti, çarşı, süleymaniye, balıklıgöl, nev hospital, bamyasuyu, emniyet caddesi, mehmet akif caddesinde bulunan eczaneler nöbetlerini her iki listeden de takip etmelidir. 

Tüm haliliye bölgesinde ilk yayınlanıp düzeltme için kaldırdığımız nöbet listesinden nöbet tutan eczanelerimizin tuttuğu nöbetler yeni listede mahsuplaştırılmıştır. 

Akabe Toki,Maşuk Toki ve Karşıyaka bölgelerindeki eczaneler hergün saat 24:00 a kadar nöbetleşe açık olacaktır ve siteye eklenecektir.


Herkese hayırlı olmasını diliyorum