SİVEREK İLÇESİ NÖBET LİSTESİ
22.11.2021 16:47

NÖBET TOPLANTISI TUTANAĞI

9 Kasım 2021 tarihinde Siverek İlçe Temsilciliği ile Eczacı Odası Başkanlığında oturulmuş, Siverek ilçesi nöbet listesi yapılmıştır.

Söz konusu liste yapılırken mümkün olan maksimum eşitlik  sağlanmaya çalışılmış olup,  listede diğer eczaneye göre bariz eksik reçete veren eczaneler SGK üzerinden sayı olarak kontrol edilerek, yeni listede telafisi yapılacaktır.

Liste sağlaması için eklenen artık nöbet satırı nöbetleri yeni açan eczane varsa aralarında ruhsat tarihine göre sırayla,  yeni açan eczane yoksa mevcut eczaneler arasında kura ile belirlenecektir.

19 Aralık Pazar günü nöbeti Hatipoğlu ve Lale Eczanesi tarafından tutulacaktır. Lale eczanesinin tutamadığı durumda Hatipoğlu eczanesine kura ile eş belirlenecektir.

SİVEREK NÖBET LİSTESİ2021.xlsx