ECZACI LOKALİ HK.
15.08.2023 11:33

Değerli Meslektaşlarımız,

Bilindiği üzere eczacı lokalimiz yıllardır odamız tarafından işletilmektedir. Gerek işletme maliyetinin artması gerekse de birçok meslektaşımızın işleyiş konusunda rahatsızlıklarını tarafımıza beyan etmeleri nedeniyle bu durum yönetim kurulumuz tarafından yeniden değerlendirilmiş olup lokalin kiraya verilmesine “oy birliği” ile karar verilmiştir.

Bu durumda oda bütçesine yapılacak katkı ile birlikte tüm C grubu katkı payları  %0.75 ten %0,25 oranına çekilmiştir. Ayrıca zorunlu olmadığı halde yardımcı eczacı istihdam eden meslektaşlarımızdan C grubu katkı payı alınmamasına karar verilmiştir.

Yaptığımız tespitlere göre üyelerimizin yaklaşık %5’i lokal hizmetlerinden faydalanmakta idi; bu düzenlemeler doğrultusunda lokalden elde edilen katma değer tüm üyelerimize eşit oranda dağıtılmış olacaktır.

Öte yandan kiralayan firma ile yapılan anlaşma çerçevesinde üyelerimiz söz konusu işletmeden %30 indirimli olarak faydalanabilecektir.