CUMARTESİ MESAİ SAATLERİ HK.
16.11.2012 14:57
Değerli Meslektaşlarım.

09.11.2012 tarihinde Eczacı konuk evinde Cumartesi mesai saatleri gündemi ile ilgili oturum düzenlenmiştir. Bu gündem ile ilgili olarak katılan, görüş bildiren tüm meslektaşlarıma  teşekkür ediyorum.
Eczacı meclisi oturumu sonrasındaki rutin yönetim kurulu toplantımızda, Eczacılarımızın görüşleri değerlendirilmiş olup ortak bir karar ile mevcut hali ile devam edileceği ve şu an itibari ile herhangi bir değişikliğin yapılmayacağı yönünde karar alınmıştır.

Bir başka Eczacı meclisinde görüşmek üzere Tüm Eczacı meslektaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Ecz.Nejdet BAYIK
                                                                                        Eczacı Odası Başkanı