RAPOR KONTROL BİRİMİ HK.
14.12.2021 12:27

📣 DUYURU 📣

ODAMIZ BÜNYESİNDE RAPOR KONTROL BİRİMİ KURULMUŞTUR

Eczacı Odamız bünyesinde üyelerimiz için  planladığımız bir çalışmayı  hayata geçirmenin heyecanı içerisindeyiz. Eczanelerimizde karşılaştığımız raporlarımızın SUT ve mevzuat  bağlamında uygunluğuna ilişkin danışmanlık hizmeti  aşağıda belirtilen kurumsal whatsapp iletişim hattımız üzerinden eczacılarımıza ücretsiz sağlanacaktır. Böylelikle eczanelerimize başvuran vatandaşlarımızın raporları danışman eczacımız aracılığı ile bir ön incelemeden geçirilmiş olacak dolayısıyla hatalı ve/veya eksik raporlara ilişkin olası kesinti ve iade riski azalacaktır . Yapılan ön incelemeler tavsiye niteliğinde olup yorum farklılıkları ve/veya herhangi bir başka sebeple oluşabilecek iade/kesintiler den odamızın sorumlu tutulamayacağı hususunu üyelerimizin dikkatine sunuyoruz. Kurum Taşra Teşkilatının iş ve işlemlerine ilişkin olarak  eczadanis@sgk.gov.tr mail adresinden de tereddüt hasıl olan durumlara ilişkin üyelerimizce bildirim yapılması mümkündür.

👉ECZACI ODASI RAPOR KONTROL BİRİMİ

Danışman eczacı: İbrahim Halil Karataş