TERAZİ MUAYENELERİ HK.
25.01.2022 11:59

Değerli Meslektaşlarımız ;

Tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin 2 (iki) yılda bir yapılması yasal zorunluluktur. Süresi dolan tartı aletlerinin periyodik muayenesinin yapılarak damgalanması gerekmektedir. Bu işlem için son başvuru tarihi 28 Şubat 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadardır.

4 Eylül 2013 tarihli resmi gazetede yayınlanan tartı aletleri muayene yönetmeliği’nin 8.maddesi ile; eczanelerde kullanılan tartı aletlerinin gramlar hariç olmak üzere periyodik muayeneleri yetkili muayene servislerine verilmiştir.

Odamız, Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nden tartı aletleri yetkili muayene servis belgesi alan CANBEY Ölçü Aletleri Muayene Servis Hizmetleri ile sözleşme imzalamıştır.

Terazilerin muayeneleri için Firma Temsilcisi Osman ESMER’i 0532-390 26 70 nolu telefondan arayarak randevu alabilirsiniz. Muayene firma yetkilileri tarafından eczanelerde yapılacaktır.

2. sınıf hassas terazilerin damgalama ücreti  KDV dahil 132.00TL.

3. sınıf hassas terazilerin damgalama ücreti  KDV dahil 98.00TL.