SBİEGM'NİN İTS HİZMET SUNUMUNDA MEYDANA GELECEK KESİNTİ İLE İLGİLİ DUYURUSU HAKKINDA (YENİ)
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından, www.iegm.gov.tr de 31.10.2011 tarihinde yayınlanan duyuru ile,

'İlaç Takip Sisteminin alt yapısının ve yazılımının yeni sunucularına taşınması nedeniyle 05.11.2011 tarih saat 20:00\'den 14.11.2011 tarih ve saat 08:00\'a kadar teknik çalışma yapılacağından İlaç Takip Sisteminin ilgili tarihler arasında kapalı kalacağından dolayı hizmet veremeyeceği' bildirilmiştir.

Konu hakkında Türk Eczacıları Birliği tarafından İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde, duyurulan kesinti süresinin, uygulamaları ve ilaç temin hizmetini aksatabilecek ölçüde uzun olduğu bildirilmiş ve bu konuda yeni bir düzenleme yapılması talep edilmiştir.

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan şifahi bilgi, kesinti süresinin Kurban Bayramının birinci ve ikinci günü olan 6-7 Kasım 2011 tarihleri ile sınırlandırılacağı şeklindedir