ŞANLIURFA ECZACI ODASI
BİRLİĞİMİZ TARAFINDAN BAŞLATILAN PAKİSTANA YARDIM KAMPANYASI HAKKINDA
Geri
30.03.2012 11:38

Pakistan'da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam ederek milyonlarca Pakistan vatandaşını etkileyen ve binlercesinin ölümüne sebep olan sel felaketinin ardından Pakistan halkına destek olmak amacıyla Birliğimiz tarafından bir yardım kampanyası başlatılmıştır.

20 milyon dolayında insanın etkilendiği, binlerce insanın evsiz kaldığı felakette, içecek su ve yiyecek bulunmayan Pakistan'da her geçen saniye can kayıpları artıyor. Açlıkla ve hastalıkla boğuşan, sadece hayatta kalmak için yaşam mücadelesi veren Pakistan halkıyla dayanışmak için, Birliğimiz tarafından yürütülecek olan yardım kampanyasına tüm meslektaşlarımızı yardım eli uzatmaya çağırıyoruz.

Yardımda bulunmak isteyen eczacılarımız, Birliğimiz tarafından web sayfamızda oluşturulan 'PAKİSTAN'A YARDIM KAMPANYASI' adlı alana T.C Kimlik no ve SGK sicil no ile giriş yaparak, ulaştıkları ekranda bağış yapmak istedikleri ecza deposu/kooperatifi seçerek tutar gireceklerdir. 27.08.2010 Cuma günü mesai saati bitimine kadar toplanan yardım tutarlarına karşılık gelen ilaçlar, Türk Kızılay'ı aracılığıyla felaket bölgesine ulaştırılacaktır.

Pakistan\'a Yardım Kampanyamıza destek olmak için tıklayınız

DİĞER HABERLER