ŞANLIURFASPORA DESTEK

Geçtiğimiz hafta Valilik koordinasyonuyla yapılan Şanlıurfaspora destek toplantısından sonra yönetim kurulumuz Şanlıurfasporu destekleme kararı almıştır. Yönetim Kurulumuz doğrudan nakit desteğiyle Şanlıurfasporun desteklenebileceği gibi üyelerimizin bilet almalarına teşvik ve biletlerin bir kısmını karşılayarak,  Şanlıurfasporu daha fazla destekleyebileceğimiz sonucuna varmıştır. Buna göre Şanlıurfaspor?un kombine bilet  satış fiyatlarının %20-30 kadarını odamız karşılayacaktır. Buna göre fiyatlar aşağıdaki şekilde olup, bu fiyatlar 24/08/2011 tarihi itibariyle geçerlidir.

KOMBİNE GOLD   : 250.00.-TL.       ECZANELERE FİYATI      :200.00.-TL.

NUMARALI              :150.00.-TL.     ECZANELERE FİYATI      :100.00.-TL.

MARATON               :120.00.-TL.     ECZANELERE FİYATI      :  80.00.-TL.

KALE ARKASI         :70.00.-TL.       ECZANELERE FİYATI      :  50.00.-TL.

Aradaki farkı odamız karşılayacak olup, meslektaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstererek destekleyeceklerini,  en azından elemanlarımıza bayram hediyesi olarak 1-2 biletle olsun Şanlıurfaspora katkı vermelerini bekliyoruz.

YÖNETİM KURULU

Not: Bilet talebi için odayla irtibata geçiniz.