ŞANLIURFA ECZACI ODASI
30.03.2012 11:38

Daha önce yazdığımız duyuruda reçete kesinleştiri güvenlik amaçlı tıklamıyorduk.Ancak yapılan güncelleme ile artık geri dönüş mümkün olmuştur.Bu nedenle normal reçete girişimizi aşağıdaki sıra ile yapıp artık sadeceyeşil kart reçete dökümü almamız gerektiğinde karekod bilgisi getir butonunu kullanıp bilgileri getireceğiz.

Tebeos ekranına gelin, tüm satışları tıklayıp listeden kaydettiğiniz reçeteyi bulup üzerine 1 defa tıklayın. Sağ üst köşede olan ITS İŞLEMLERİNİ tıklayın. Verilen karekodlu ilaçları tek tek bu ekrana okutun. İlaçları okuttuktan sonra 'Reçeteli satış bildirim'i tıklatın. DİKKAT! Aldığınız onay olumlu ise bile Hata başlığı altında Ürün Uygun yazısını gördüğünüzden emin olun. İlaca ait kayıtlı değildir veya önceden satılmıştır mesajı aldıysanız o ürünü yeşil karta vermeyin. En sonda 'Reçete Kesinleştir' i tıklayın. Yeşil Kart reçetesini silmek isterseniz önce 'Reçete Kesinleştir İptal' ardından 'Reçete Satış İade Bildirim' i tıklayıp Yeşil Kart dökümünden reçeteyi silin.

NOT:Reçete Kesinleştir İptal Butonu yoksa tebeosu kapatıp açın versiyon değişikliği yada güncelleme sorusuna evet deyip son yeniliği almayı deneyin.

DİĞER HABERLER