27.BÖLGE ŞANLIURFA ECZACI ODASI'NIN SEÇİMLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

Değerli Basın Mensupları

27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası olarak 1 Ekim 2011?de Seçimli Genel Kurul toplantımız başlıyor ve 2 Ekim 2011 Pazar günü seçim yapacağız.

Seçimlere mevcut yönetimimiz olarak aynı liste ile gireceğiz. Genel Kurul ve Seçimimizin seviyeli, demokratik, katılımcı ve güzel bir ortamda geçmesini bekliyoruz.

Mevcut yönetimimizin, halkımızın ilaca kolay ulaşmasında,meslektaşlarımızın sorunlarını çözmede ve eczacılık mesleğine yeni ufuklar ve yeni vizyon belirlemede gösterdiği faaliyet ve gayret artarak devam edecektir.

Eczacı odamıza kayıtlı 382 eczacımız mevcuttur. Tüm meslektaşlarımızın Genel Kurula ve Seçime katılımını bekliyoruz.

Bu seçimin tüm meslektaşlarımıza ve hizmet vereceğimiz tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Ecz.Nejdet BAYIK

BAŞKAN