YEŞİL KART ÖDENEĞİ HK.

YEŞİL KART ÖDENEĞİ HK.

Uzun süreden beri sosyal güvencesi olmayıp GSS kapsamındaki Yeşil Kartlı vatandaşlarımıza ait reçete bedellerinin ödenmesindeki gecikmeler nedeni ile Eczacılarımız ciddi sorunlar yaşamaktaydı.

Odamızın girişimleri sonucu  Ağustos ayında gelen ödenekte 3,4 ve 5. Ayların büyük bir kısmı ödenmiştir. Yine 2 Eylül itibari ile gelen ödeneğin 5. Aylardan kalan eksik ödemeler ile 6.ayların tamamının ödeneceği bilgisi alınmıştır. Bu ödeneğin gelmesinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Ecz.Müfit Yetkin?e ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti'ne vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.