ŞANLIURFA ECZACI ODASI
YENİ WEB SAYFAMIZIN KULLANIMI HAKKINDA
Geri
18.04.2012 09:54
YENİ WEB SAYFAMIZIN KULLANIMI HAKKINDA
Üye Adı : Oda Sicil Numaranız yazılacak. 2763****
Şifre : İlk girişte 12345 yazılarak giriş yapıldıktan sonra şifrenizi belirleyiniz.
Haber Arşivi : Duyurular ve Haberler bölümünden geçmişe yönelik tüm haberleri görebilirsiniz. Bu bölümdeki haberler kategorize edilmiştir. Sadece Oda Duyurularını görmek istediğinizde bu bölümde yer alan Oda Duyurularını seçmeniz yeterli olacaktır.
Formlar ve Dilekçeler : Aşağıda belirttiğimiz ve çıktısını almak istediğiniz Form ve Dilekçelerin boş bırakılan yerleri doldurarak alabilirsiniz. Kesintiye neden olan Reçetenizin İtiraz komisyonu Dilekçesi veya Tamamının incelenmesi ile ilgili Dilekçe, Manuel reçete Karekod İptal dilekçesi, Doz Düzeltme Dilekçesi , Yeşil-Kırmızı Reçete Teslim Formu gibi Dilekçe ve Formları görebilirsiniz. Yine bu bölümde Tıbbi Terimler sözlüğü ICD 10 Kodu gibi faydalı bilgilerden de yararlanabilirsiniz.
*Form ve Dilekçeler
*Buzdolabı Isı Nem Kontrol Formları
*Reçete Dilekçesi
*Eczacıya Faydalı Formlar
*Doz Düzeltme Dilekçesi
Hesaplamalar Bölümünde : 
*Vücut Kitle İndeksi
*Alkol Hesaplayıcı
*Ortalama Vade Hesaplama
*Birim Fiyat Hesaplayıcı
Tüm Sorular ve Cevaplar Bölümü : Üye adı ve Şifre girilerek sorularınızı yazabilir ve diğer soru ve cevapları görebilirsiniz.
Takas İlan Bölümü : Bu bölümde Tüm ilanları görebildiğiniz gibi Üye adı ve Şifrenizle Takas etmek istediğiniz ilaç/ilaçları , Satılık Araba, Ev, Eczane Dolabı, Kiralık yer v.s. şeklinde ilan verebilirsiniz.
 
Nöbetçi Eczane Bölümü : İlçe Eczanelerimizde kendi bölgeleri ile ilgili Nöbetçi Eczane çıktılarını alabilecektir. Bölgeye ait Nöbetçi eczane listesinin yazdırmak için İlçe Adına Tıklayınız. Nöbetçi Eczanelerin isimleri Nöbet bitene kadar yayımlanacaktır.
 
Forum Bölümü:Forum Bölümünü seçtikten “Kayıt Ol”  butonunu tıklayınız. Sözleşme şartlarının altındaki uygun linki tıklayınız. Kayıt formu açıldıktan sonra bilgilerinizi doldurunuz ve şifrenizi oluşturunuz. Daha sonra alttaki doğrulama resmini kutucuğa yazınız ve Kayıt Ol butonuna basarak işleminiz tamamlanmış olacaktır.
DİĞER HABERLER