ŞANLIURFA ECZACI ODASI
BAŞKAN NEJDET BAYIK\'TAN SEÇİM SONUCU DEĞERLENDİRMESİ
Geri
30.03.2012 11:38

    27.BÖLGE ŞANLIURFA ECZACI ODASI

            BAŞKANI NEJDET BAYIK?TAN

      SEÇİM SONUCU DEĞERLENDİRMESİ

 

 

Değerli Basın Mensupları

 

1-2 Ekim 2011 Cumartesi ?Pazar günleri Genel Kurul Toplantısı ve Seçim gerçekleştirdik. Mevcut yönetimimiz  bir değişiklikle yoluna devam edecektir.

           

Seçime tek listeyle gidildiği halde %60 civarı katılım oldu. Eczacı Meslektaşlarımız mevcut yönetimin faaliyetlerini, çizgisini, duruşunu, gayretini onaylamıştır, teyit etmiştir. Tüm camiayı kapsayan faaliyetlerini benimsemiştir.

           

Aslında seçimi birlik görüntümüzü  sağlayan eczacı camiamızın kazandığına inanıyorum. Sağduyu kazanmıştır. Bu iradeden dolayı tüm eczacılarımızı tebrik ediyorum.

           

Bu sonuçla yönetimin sorumluluğu daha da artmıştır. Seçim sürecinde bir çok   görüşmelerimizde  dile getirdiğimiz  yeni bir hizmet binası, yeni SGK protokolü, yeni bir Eczacılık Yasası ve ilgili Bakanlıklarla müzakereyle sorunların çözümü gibi konularda yönetimimizin attığı adımlar yakından takip edilecektir.

           

Çalışma Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK?in ilimiz milletvekili olması ve görüşmelerimizdeki çok olumlu yaklaşımı ve çözüm odaklı çizgisi camiamızın beklentilerine cevap verir ümidindeyim.

           

Yeni yönetimimizin tüm meslektaşlarımıza ve 24 saat sağlık hizmeti verdiğimiz tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

 

                       

 

 

                                                                        Saygılarımla,

 

 

 

                                                                  Ecz.Nejdet BAYIK

    BAŞKAN

DİĞER HABERLER